Ozden Fashion Amsterdam

T-Shirts Bedrukken

T-Shirts Bedrukken Amsterdam

Bij Özden zijn we gepassioneerd door het bedrukken en borduren van kleding en accessoires, zoals t-shirts. Of het nu gaat om het promoten van uw bedrijf, het creëren van een uniek fashion statement, of het versterken van de teamgeest binnen uw sportteam, wij leveren hoogwaardige, gepersonaliseerde t-shirts die perfect aansluiten bij uw behoeften en stijl.

Jaren ervaring

Wij zijn kleermakers met een schat aan ervaring in huis.

Wij weten alles van kleding

Gedetailleerde logo's en teksten? Wij deinzen niet terug!

Korte levertijd, lage kosten

Wij hanteren korte levertijden hebben en scherpe prijzen.

T-Shirt Bedrukken | Özden Fashion Amsterdam

Wat ons uniek maakt!

Ervaren specialisten uit Amsterdam en omstreken.

T-Shirts Bedrukken | Özden Fashion NL

T-Shirts Bedrukken Maatwerk voor Particulieren, Bedrijven & Sportteams

Onze hoogwaardige druktechnieken en duurzame materialen zorgen ervoor dat jouw logo, tekst of afbeelding er altijd scherp en helder uitziet. Dankzij geavanceerde printtechnologieën en zorgvuldig geselecteerde inkten blijven de bedrukking en kleuren levendig, zelfs na veelvuldig wassen en dragen. Vertrouw op Ödzen voor T-shirts die niet alleen stijlvol zijn, maar ook lang meegaan en comfortabel zijn om te dragen. Wij staan voor duurzame kleding voor iedereen, waarbij we kwaliteit en comfort combineren om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Geschikte Druktechniek: Duurzaamheid & Stijl

Özden kiest voor iedere toepassing de meest geschikte druktechniek. We houden daarbij rekening met de soort stof die bedrukt moet worden en de dikte en rekbaarheid van die stof. Tevens speelt de vorm van het te bedrukken kleding een rol. Zeefdrukken is een methode dat geschikt is voor vlakke ondergronden, zoals kledingstukken, vlaggen en kleden. Zeefdrukken wordt veel toegepast bij
artistieke & modieuze doeleinden.

T-shirt Bedrukken
Sportkleding bedrukken

Gepersonaliseerde T-Shirts Bedrukken voor Sportteams

Bij Ödzen kunnen we ook sportkleding bedrukken met uw unieke logo, afbeelding of tekst. Sportkleding is vaak gemaakt van stoffen zoals polyester, die zijn ontworpen om ademend en vochtafvoerend te zijn, zodat atleten comfortabel en droog blijven. Het bedrukken van deze speciale stoffen vereist specifieke technieken om ervoor te zorgen dat de bedrukking duurzaam is en de eigenschappen van de stof behouden blijven. Gelukkig is Ödzen gespecialiseerd in deze technieken en kunnen we hoogwaardige en langdurige bedrukkingen realiseren, zelfs op technisch sportmateriaal.

Wij Bedrukken Alles: Jouw Ontwerp, Onze Expertise

Is er een kind geboren in uw familie en wilt u de ouders verrassen met een slabbetje of babyshirtje met een toepasselijke spreuk of afbeelding? Of heeft u juist een enorme vlag die hoog in de lucht het logo van uw bedrijf, evenement of misschien wel popgroep moet laten zien? Voor beide bent u bij Özden Fashion aan het goede adres. Kleding bedrukken doen wij in de ruimste zin van het woord: we bedrukken alle stoffen, van nylon tot acryl en van ruwe spijkerstof tot fijn katoen; in alle mogelijke toepassingen: van petjes, mutsen, en sokken naar shirts, truien, sportshirts, tafelkleden en vlaggen.
Neem vrijblijvend contact op & vraag naar al onze mogelijkheden!

Kleding bedrukken Amsterdam - Ozden Fashion

Kleding Geschikt Voor Bedrukking: Snel & Betrouwbaar

Bij Özden bieden we een uitgebreid assortiment kleding, zoals T-Shirts, dat volledig kan worden gepersonaliseerd met uw eigen ontwerpen en logo’s. Met onze twee websites vol catalogi kunt u kiezen uit een breed scala aan kledingstukken, variërend van sportshirts en trainingsbroeken tot jassen en accessoires, allemaal geschikt om te worden bedrukt met uw unieke ontwerpen.

Of u nu op zoek bent naar een gezamenlijk T-shirt voor een vriendenuitje, sportshirts voor uw renclub, of nette T-shirts om uw bedrijf goed te laten representeren, wij hebben de kleding en expertise om aan al uw behoeften te voldoen. Onze catalogi bieden een ruime keuze aan merken, stijlen, maten en kleuren, zodat u zeker iets vindt dat perfect past bij uw smaak en budget. En als u liever uw eigen shirt wilt laten bedrukken, is dat geen probleem!

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw T-shirts kunnen transformeren met onze professionele bedrukkingsservice en uitgebreide catalogusselectie. Met Ödzen bent u verzekerd van hoogwaardige T-shirts die perfect passen bij uw stijl en behoeften.

T-Shirts Bedrukken met Full-Color Designs:
Laat uw Creativiteit de Vrije Loop

Met onze full-color druktechnieken kunt u kleurrijke en gedetailleerde ontwerpen op T-shirts realiseren. Of het nu gaat om foto’s, illustraties of complexe grafische ontwerpen, onze geavanceerde technologieën garanderen een levendige en nauwkeurige weergave. Ödzen staat voor kwaliteit.

Populaire Producten uit Eigen Voorraad

Bekijk onze catalogus voor de mooiste en hoogwaardige kleding uit eigen voorraad.
Direct bedrukt of geborduurd, snel geleverd en scherpe prijs.

Bekijk al onze producten:

Gratis prijsaanvraag

Wij kunnen alles vakkundig bedrukken!

Kleding bedrukken hoeft niet lang te duren. Wij staan bekend om onze snelle levertijd. Grote oplagen kunnen wij al binnen 1 week leveren. Op grond van de grootte van de oplage, de vorm en kleuren van de te drukken figuren en uw budget, komen wij met een advies voor de druktechniek (zeefdrukken, DTG, sublimatie of transferdruk) en de daarbij horende prijs. Een grote oplage valt sneller en voordeliger te zeefdrukken dan te bedrukken met DTG (direct to garment), terwijl voor een kleine oplage DTG weer aantrekkelijker is. 

Druk mogelijkheden:

Druk mogelijkheden - Ozden

Openingstijden:

Winkelwagen