Ozden Fashion Amsterdam

Petjes Bedrukken

Petjes Bedrukken Amsterdam

Bij Özden zijn we gepassioneerd door het bedrukken en borduren van kleding en accessoires, zoals petjes. Of het nu gaat om het promoten van uw bedrijf, het creëren van een uniek fashion statement, of het versterken van de teamgeest binnen uw sportteam, wij leveren hoogwaardige, gepersonaliseerde petten die perfect aansluiten bij uw behoeften en stijl.

Jaren ervaring

Wij zijn kleermakers met een schat aan ervaring in huis.

Wij weten alles van kleding

Gedetailleerde logo's en teksten? Wij deinzen niet terug!

Korte levertijd, lage kosten

Wij hanteren korte levertijden hebben en scherpe prijzen.

Pet Bedrukken

Wat ons uniek maakt!

Ervaren specialisten uit Amsterdam en omstreken.

T-Shirts Bedrukken | Özden Fashion NL

Petjes Bedrukken: Maatwerk voor Particulieren, Bedrijven & Sportteams

Onze petten zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar we bieden ook een scala aan opties wat betreft materialen, kleuren en stijlen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke of een sportieve pet, wij hebben het allemaal! Bovendien gebruiken we geavanceerde bedrukking of borduurtechnieken om ervoor te zorgen dat uw ontwerp in goede staat blijft, zelfs na veelvuldig gebruik. 

Geschikte Druktechniek: Goede Kwaliteit Petten

Wij kiezen de meest geschikte druktechniek. We houden daarbij rekening met de soort stof die bedrukt moet worden en de dikte en rekbaarheid van die stof. Ook de vorm van het te bedrukken kleding speelt een rol. Voor petjes zijn sublimatie en transferdruk bijvoorbeeld geschikt, terwijl zeefdrukken afvalt omdat die methode geschikter is voor vlakke ondergronden, zoals kledingstukken, vlaggen en kleden. Zeefdrukken wordt veel toegepast bij meer artistieke en modieuze doeleinden.

Pet Bedrukken

Wij Bedrukken Verschillende Soorten Petten

Bij Özden vindt u een uitgebreide selectie petjes die geschikt zijn om te bedrukken. Van klassieke tot sportieve petjes, we hebben voor elk wat wils. Onze petjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en stijlen, zodat u altijd een petje kunt vinden dat perfect aansluit bij uw wensen.Neem vrijblijvend contact op & vraag naar al onze mogelijkheden.

Professioneel Petjes Bedrukken voor Bedrijven

Özden biedt bedrijven gepersonaliseerde petjes als een krachtige marketingtool. Door uw bedrijfslogo of -naam op de petjes te laten bedrukken, vergroot u de zichtbaarheid van uw merk, zowel binnen als buiten de organisatie. Deze petjes versterken niet alleen de teamgeest, maar dienen ook als stijlvolle hoofddeksels die uw bedrijfsidentiteit vertegenwoordigen tijdens evenementen, beurzen en outdoor activiteiten.

Petten Borduren

Kleding Geschikt Voor Bedrukking

Bij Özden bieden we een uitgebreid assortiment kleding en accessoires dat volledig kan worden gepersonaliseerd met uw eigen ontwerpen en logo’s. Met onze twee websites vol catalogi kunt u kiezen uit een breed scala aan kledingstukken, variërend van sportshirts en trainingsbroeken tot jassen en accessoires, allemaal geschikt om te worden bedrukt met uw unieke ontwerpen.

Of u nu op zoek bent naar petten of andere kledingstukken en accessoires voor uw sportteam, bedrijf, of voor uzelf en uw naasten, wij hebben de kleding en expertise om aan al uw behoeften te voldoen. Onze catalogi bieden een breed scala aan merken, stijlen, maten en kleuren, zodat u zeker iets vindt dat perfect past bij uw smaak en budget.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw petten kunnen transformeren met onze professionele bedrukkingsservice en uitgebreide catalogusselectie. Met Özden bent u verzekerd van hoogwaardige petten die perfect passen bij uw stijl en behoeften.

Ontdek de Voordelen van Borduren versus Bedrukken van Petjes

Naast het bedrukken van petjes biedt Özden ook de mogelijkheid om petjes te borduren met uw ontwerp of logo. Borduren zorgt voor een duurzame en hoogwaardige afwerking die lang meegaat, gecombineerd met een luxe uitstraling. Aan de andere kant kan bedrukken handig zijn vanwege de materiaalkeuze, geschiktheid voor gedetailleerde ontwerpen, kleurgradaties, en soms ook kosteneffectiviteit. Neem vrijblijvend contact op en ontdek welke optie het beste past bij uw design.

Populaire Producten uit Eigen Voorraad

Bekijk onze catalogus voor de mooiste en hoogwaardige kleding uit eigen voorraad.
Direct bedrukt of geborduurd, snel geleverd en scherpe prijs.

Bekijk al onze producten:

Gratis prijsaanvraag

Wij kunnen alles vakkundig bedrukken!

Kleding bedrukken hoeft niet lang te duren. Wij staan bekend om onze snelle levertijd. Grote oplagen kunnen wij al binnen 1 week leveren. Op grond van de grootte van de oplage, de vorm en kleuren van de te drukken figuren en uw budget, komen wij met een advies voor de druktechniek (zeefdrukken, DTG, sublimatie of transferdruk) en de daarbij horende prijs. Een grote oplage valt sneller en voordeliger te zeefdrukken dan te bedrukken met DTG (direct to garment), terwijl voor een kleine oplage DTG weer aantrekkelijker is. 

Druk mogelijkheden:

Druk mogelijkheden - Ozden

Openingstijden:

Winkelwagen