Ozden Fashion Amsterdam

Kleding Reparatie

Ozden Fashion te Amsterdam, voor kledingreparatie van topformaat

U kunt bij ons als correcte kleermaker te Amsterdam terecht voor de volgende diensten. Mocht u andere wensen hebben betreffende uw kleding, laat ons dit dan weten. Waarschijnlijk kunnen wij u ook hierin van dienst zijn. Onze vaste dienstverlening bestaat uit de volgende diensten:

  • kledingreparaties
  • kleding vermaken
  • naaiatelier
  • confectieatelier
  • gordijnen vermaken/ inkorten
  • leerreparaties
  • Fitness apparatuur

Professioneel personeel

Als je op zoek bent naar kledingreparatie, dan ben je bij Ozden Fashion aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en herstellen van allerlei soorten kleding, van het vervangen van knopen en ritsen tot het repareren van scheuren en gaten. Onze deskundige kleermakers hebben jarenlange ervaring in het repareren van kleding en zijn goed opgeleid om elke reparatie efficiënt en professioneel uit te voeren. Bij Ozden Fashion begrijpen we hoe waardevol je kleding voor je is, daarom behandelen wij elk stuk met de grootste zorg en aandacht voor detail. We bieden snelle en betrouwbare service, zodat je jouw kleding snel weer terug kunt hebben en weer kunt dragen. Bovendien bieden wij redelijke prijzen en een klantvriendelijke service, zodat je altijd tevreden bent met onze dienstverlening.

Bij Ozden Fashion bieden wij een breed scala aan kledingreparatiediensten aan. Wij repareren onder andere scheuren, gaten en beschadigingen in verschillende soorten kleding, zoals jassen, broeken, rokken, shirts, blouses en jurken. Daarnaast kunnen we ook knopen, ritsen, gespen en andere onderdelen van je kleding vervangen en repareren.

Onze deskundige kleermakers hebben ervaring met verschillende materialen en stoffen, waaronder leer, suède, wol, zijde en denim. Of je nu een kleine reparatie nodig hebt of een groter herstelwerk, wij staan voor je klaar om jouw kleding weer zo goed als nieuw te maken.

Ambachtelijke kleermakers

Er zijn verschillende soorten kledingstukken en andere werkzaamheden die naar ons worden gebracht. Wij kunnen alles! Denk aan:

Contactformulier

Voor al jouw vragen

Onze specialisten helpen je graag met al je vragen omtrent kleding, bedrukking, de kwaliteit van een bepaalde stof enz. Stel je vraag en we zullen spoedig antwoorden.

Openingstijden:

Winkelwagen