info@ozden.nl
020-4681300

Kleding repareren & stomerij

Ozden Fashion te Amsterdam, voor kledingreparatie van topformaat

Ozden Fashion te Amsterdam is reeds jaren de kleermaker bij uitstek voor de meest uiteenlopende kledingreparatie. Het is altijd ons uitgangspunt geweest u te voorzien van topkwaliteit in alle diensten die wij bieden. Ontwerp, kledingreparatie, aanpassingen en vervaardiging gaan altijd in nauwe samenspraak met de klant. Vindt u het ontwerp niet mooi, dan maken wij het niet. Voldoet een kledingreparatie niet aan uw eisen, dan herstellen wij deze opnieuw en zonder extra kosten.

Het is altijd mogelijk om terug te komen, mocht blijken dat een kledingstuk niet helemaal naar wens is of niet geheel op de juiste maat vervaardigd is. Dit hoge niveau van service heeft ons in de loop der jaren een goede en betrouwbare naam opgeleverd en die willen wij graag behouden. Suggesties en opmerkingen zijn dan ook altijd welkom. Bij Ozden Fashion is de klant namelijk nog altijd koning.


Ozden garantie

De garanties van uw kleermaker te Amsterdam

Ozden Fashion te Amsterdam is een kleermaker die het ambacht uitvoert met het hoogst mogelijke niveau voor ogen. Om aan dit niveau te kunnen blijven voldoen, doen wij onze klanten graag enkele garanties. Zo weet u wat u mag en kunt verwachten en weten wij waar wij ons aan dienen te houden. Wij garanderen u bij deze het volgende.

De laatste technieken

Als kleermaker werken wij op ambachtelijke wijze, maar dat betekent niet dat wij ons afsluiten voor nieuwe ontwikkelingen. Wij hanteren de laatste technieken bij het uitvoeren van onze diensten. Dat zorgt ervoor dat wij snel en doelgericht kunnen werken zonder concessies te doen aan de kwaliteit.


Diensten

U kunt bij ons als correcte kleermaker te Amsterdam terecht voor de volgende diensten. Mocht u andere wensen hebben betreffende uw kleding, laat ons dit dan weten. Waarschijnlijk kunnen wij u ook hierin van dienst zijn. Onze vaste dienstverlening bestaat uit de volgende diensten:

  • kledingreparaties
  • kleding vermaken
  • naaiatelier
  • confectieatelier
  • gordijnen vermaken/ inkorten
  • leerreparaties
  • stomerij

Het team

Ons team van kleermakers is vakkundig en blijft op de hoogte van alle recente ontwikkelingen met betrekking tot het kleermakersvak door het volgen van periodieke bijscholingstrajecten. Ons team is daarbij vriendelijk en voorziet u graag van gedegen en vrijblijvend advies over het onderhoud van uw kleding. Voorkomen is namelijk beter dan verhelpen.

Als vakkundige en betrouwbare kleermaker in Amsterdam staan wij altijd voor u klaar. Naast het herstellen en vermaken van kleding kunt u ook terecht voor naaiwerk, confectie, leerreparatie en gordijnen vermaken en inkorten. Neem contact op met uw kleermaker voor kledingreparaties in Amsterdam voor meer info!

Passie voor kwaliteit

Als kleermaker in Amsterdam kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn, waaronder het uitvoeren van kwalitatieve kledingreparaties. De oprichter van Ozden Fashion heeft zich het kleermakersambacht volledig eigen gemaakt en zorgt ervoor dat zijn hoge kwaliteitseisen ook door het team worden nageleefd. Kleding maken is niet uitsluitend werk voor ons. Wij werken namelijk ook vanuit een passie voor kleren en werken met het oog op duurzaamheid. Ozden Fashion in Amsterdam is de kleermaker waar u altijd terechtkunt.

Naast het leveren van duurzame kwaliteit bieden wij u ongekend voordelige tarieven. Want, en dat is het credo van Ozden Fashion, uw kleermaker in Amsterdam:

'Kwaliteit hoeft niet onbetaalbaar te zijn'.


Ozden garantie

De beste materialen

Özden fashion werkt alleen maar met de beste materialen. Dat geldt voor onze werkmaterialen en kledingmaterialen. De fijnste stoffen en de voornaamste productiematerialen. Zo kunnen wij onze kwaliteit steevast waarborgen.

Professioneel personeel

Ons professioneel personeel neemt het kleermakersvak uitermate serieus. Als kundige kleermakers houden zij hun vakmanschap up-to-date door het volgen van bijscholingstrajecten. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit in alle diensten die wij bieden. Ook kunnen wij fitnessapparatuur stofferen voor sportscholen wij komen graag bij u langs voor een passende offerte.