info@ozden.nl
020-4681300

Kleding borduren

Kleding borduren Amsterdam

Heeft u een restaurant of café en wilt u laten zien dat u staat voor kwaliteit? Zit je bij een studentenvereniging en wil je met uw dispuut tiptop voor de dag komen in het nieuwe collegejaar?  Een goede uitstraling zit hem in de details. Kleding laten borduren is dé manier om u en uw collega's of teamgenoten de chique uitstraling te geven die uw bedrijf, sportploeg of jaarclub verdient.

In Amsterdam gaat u voor het laten borduren van kleding naar Özden Fashion, een kleermaker met een schat aan ervaring in huis. We weten alles van kleding en kleding. Zelfs voor het borduren van de meest gedetailleerde logo's en teksten deinzen wij niet terug. En daar komt nog bij dat wij een korte levertijd hebben en scherpe prijzen hanteren.

Kleding borduren Amsterdam: logo's én teksten

Wij borduren kleding machinaal. Dat betekent niet dat kleding borduren geen echte ambacht is. Bij de keuze van de materialen en naalden komen onze kleermakersogen steevast van pas. We borduren kleding op een verfijnde manier, met oog voor detail. Niet alleen grote logo's, maar ook regels tekst. Zelfs als die tekst aan elkaar geschreven is. Dat geeft extra mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld contact- of adresgegevens kwijt op uw werkpolo. Of een motto of overwinningskreet om het teamgevoel van uw sportploeg te vergroten.

 

Kleding borduren: duurzaam en slijtvast

Kleding borduren is dé manier om duurzaam en slijtvast logo's op (werk)kleding te drukken. Veel van onze klanten zijn ondernemer in bijvoorbeeld de bouw of het stratenmaken.  Zwaar werk. Hun werknemers zijn gebaat bij stevige, slijtvaste werkkleding die tegen een stootje kan. Daarom laten ze hun logo's en contactgegeven bij ons op hun overalls, werkjassen en werkbroeken borduren. Want ze weten inmiddels dat het borduurwerk langer meegaat dan de werkkleding zelf. Bij Özden Fashion borduren we kleding vaak met polyester garen. Polyester kun je tot 95 graden wassen. Hoe versleten de werkkleren van uw werknemers ook zijn, onze geborduurde logo's blijven altijd goed leesbaar!

Kleding borduren fiscaal aftrekbaar

Wist u dat de aanschaf van geborduurde bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar is? De belastingdienst hanteert een minimum van 70 geborduurde vierkante centimeter per kledingstuk. Dat komt ongeveer neer op twee logo's: eentje op de borst en een iets grotere op de rug.

Wilt u kleding laten borduren en woont u in de buurt van Amsterdam? Neem contact met ons op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen.


Ozden garantie

Ozden Fashion in Amsterdam helpt u als gedegen kleermakerij verder met kledingreparatie en overige kleermaakdiensten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze kledingreparaties en vele mogelijkheden, waaronder onze stomerij.

U kunt ons natuurlijk telefonisch bereiken, via ons e-mailadres en via het contactformulier op de pagina. Hiermee kunt u direct een bericht of vraag sturen. Wij reageren vrijwel onmiddellijk. Gun uzelf de ambacht en de kwaliteit van onze kledingreparaties en neem contact op met Ozden Fashion in Amsterdam.