info@ozden.nl
020-4681300

Kleding bedrukken

Kleding bedrukken Amsterdam

Wilt u personeel dat rondloopt in polo’s waar uw bedrijfslogo van áfspat? Is uw voetbalteam toe aan nieuwe shirts waarop de sponsornaam duidelijk te lezen is? Of heeft u over twee weken al honderden bedrukte petjes nodig voor een groot evenement? Zoek niet verder! Voor een snelle, precieze én scherp geprijsde afhandeling van uw opdracht gaat u naar Özden Fashion, hét adres voor kleding bedrukken en kleding borduren in Amsterdam.

Ons volledige aanbod en basis prijzen vind je op onze externe site:

Onze producten en basisprijzen

 

U heeft ook nog de mogelijkheid om vooraf geprinte shirts direct online te bestellen in onze webshop:

Merchendise webshop

 

Snel kleding bedrukken

Kleding bedrukken hoeft niet lang te duren. Wij staan bekend om onze snelle levertijd. Grote oplagen kunnen wij al binnen 1 week leveren. Op grond van de grootte van de oplage, de vorm en kleuren van de te drukken figuren en uw budget, komen wij met een advies voor de druktechniek (zeefdrukken, DTG, sublimatie of transferdruk) en de daarbij horende prijs. Een grote oplage valt sneller en voordeliger te zeefdrukken dan te bedrukken met DTG(direct to garment), terwijl voor een kleine oplage DTG weer aantrekkelijker is. 

Precisie

Hoe snel wij uw oplage ook kunnen leveren, kwaliteit staat bij ons voorop. Özden Fashion komt voort uit een traditie van ambachtelijke Turkse kleermakers. Kleermakers die gewend zijn maatwerk te leveren. We houden van ons vak en kleding kent voor ons geen geheimen. Kleding bedrukken ook niet. Wij nemen alleen genoegen met het beste drukwerk: figuren die met chirurgische precisie op de juiste plek en in de mooiste kleuren zijn aanbracht op de werkpolo, het sportshirt of een ander stuk kleding van uw keuze. Kortom: we zijn pas tevreden als u dat ook bent.


GRATIS PRIJSAANVRAAG

De prijs aanvragen voor kleding/textiel bedrukken of borduren? Dat Kan! Weten hoeveel je kwijt bent? Even het formulier invullen.

Bij Ozden Fashion is de klant namelijk nog altijd koning.

Captcha Code

Wij bedrukken alle soorten kleding

Is er een kind geboren in uw familie en wilt u de ouders verrassen met een slabbetje of babyshirtje met een toepasselijke spreuk of afbeelding? Of heeft u juist een enorme vlag die hoog in de lucht het logo van uw bedrijf, evenement of misschien wel popgroep moet laten zien? Voor beide bent u bij Özden Fashion aan het goede adres. Kleding bedrukken doen wij in de ruimste zin van het woord: we bedrukken alle stoffen, van nylon tot acryl en van ruwe spijkerstof tot fijn katoen; in alle mogelijke toepassingen: van petjes, sokken en etuis naar shirts, truien, tafelkleden en vlaggen.

Voor iedere toepassing kiezen wij de meest geschikte druktechniek. We houden daarbij rekening met de soort stof die bedrukt moet worden en de dikte en rekbaarheid van die stof. Ook de vorm van het te bedrukken kleding speelt een rol. Voor petjes zijn sublimatie en transferdruk bijvoorbeeld geschikt, terwijl zeefdrukken afvalt omdat die methode geschikter is voor vlakke ondergronden, zoals kledingstukken, vlaggen en kleden.

Zeefdrukken wordt veel toegepast bij meer artistieke en modieuze doeleinden. Leer hier meer over kleding zeefdrukken.

Sportkleding bedrukken

Ieder jaar laten duizenden sportclubs kleding voorzien van hun logo en sponsornaam. In Amsterdam laten veel sportclubs hun trainingspakken en sportkleding bedrukken bij Özden Fashion. Want bij ons weten ze  zeker dat het vriendenteam dat zich vlak voor de seizoenstart heeft aangemeld, nog vóór de eerste training over bedrukte sportkleding kan beschikken.

Wij bedrukken sportkleding met behulp van transferdruk of sublimatie. Deze technieken zijn erg geschikt voor nylon, het materiaal waar de meeste sportshirts tegenwoordig van zijn vervaardigd.

Kleding borduren

Wij kunnen uw kleding ook borduren. Ook hier komt de jarenlange kleermakerservaring van Özden Fashion van pas. Lees hier meer over kleding borduren.