De diensten van onze kledingmakerij en stomerij in Amsterdam

Als stomerij in Amsterdam bieden wij verschillende toonaangevende kleermakersdiensten van het hoogst mogelijke niveau. Ozden Fashion neemt altijd uw tevredenheid als uitgangspunt bij het uitvoeren van onze kleermaakdiensten. U kunt bij ons terecht voor bijna alles wat met de kledingreparatie, vermaking, stomen en het op maat maken van kleding te maken heeft. Hieronder vindt u de hoofddiensten van onze stomerij in Amsterdam.

Mocht u echter andere wensen of vragen hebben, dan raden wij u aan direct contact met ons op te nemen. Dan kunnen wij u laten weten wat de mogelijkheden zijn. Wij bieden u in ieder geval het volgende aan.

Gordijnen vermaken/ inkorten

Ozden Fashion kan uw gordijnen vermaken en inkorten. Zo kunt u uw gordijnen gewoon menemen naar uw nieuwe huis of deze in een andere kamer hangen. Met een vakkundig oog zorgen wij dat u lang van uw jaloezieën en vitrages kunt genieten. In ons eigen naaiatelier worden alle werkzaamheden door professionals uitgevoerd. U kunt de gordijnen vervolgens ook in onze stomerij laten stomen. Zo heeft u, voor de fractie van de hoofdprijs, nieuwe gordijnenen die bij u en uw interieur passen.

 

Leerreparatie

Alles van leer kunnen wij voor u repararen. Van banken tot jassen. Geen probleem voor onze veelzijdige kleermakerij/stomerij in Amsterdam. Leer is een prachtig natuurproduct dat de beste zorg verdient. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag over het beste onderhoud voor uw leerproducten.

 

Kledingreparatie 

Van topkwaliteit. Uw pak zodanig laten vermaken dat u er weer lang gebruik van kunt maken? Het naai- en confectie atelier van stomerij Ozden Fashion in Amsterdam kan alles voor u realiseren. Met ons professionele coupeurwerk komt u weer goed en netjes voor de dag.

 

Kleding aanpassen


Er zijn talloze situaties te bedenken waarin kleding laten aanpassen een uitkomst is. Enkele voorbeelden: u heeft voor een aantrekkelijke prijs een partij polo's opgekocht die voorzien moeten worden van uw clublogo of een borstzakje. Uw wilt de korte mouwen van een stel overhemden vervangen voor lange. Of de knopen van een jas moeten plaats maken voor een stevige rits. Bij Özden Fashion passen we kleding op de meest uiteenlopende manieren aan. Kledingaanpassing noemen ze ook wel kledingtransformatie of kleding transformeren.

Wij zijn ambachtelijke kleermakers. Met veel zorg en liefde zorgen wij ervoor dat niemand ziet dat uw kleren zijn aangepast: geen overbodige stikranden en lelijke kleurverschillen maar wél mooie kledingstukken die eruit zien alsof ze zo bedoeld zijn.

Het transformeren van textiel is enorm in opkomst in Europa. Voorheen lieten bedrijven dat massaal Azië in doen maar de Aziatische markt wordt steeds minder stabiel. Daardoor kunnen de levertijden vaak wel oplopen tot vijf maanden. Wij begrijpen dat u zo lang niet kunt wachten. Özden Fashion hanteert korte levertijden. Binnen enkele dagen heeft u uw getransformeerde kledingstukken terug in uw bezit. 

Kleding vermaken

Ook kleding waar u uit bent gegroeid of kleding die juist te groot is geworden omdat u wat kilootjes kwijt bent, hoeft niet meteen met het vuil mee. Onze ambachtelijke en professionele kledingmakerij biedt tal van mogelijkheden voor het aanpassen van uw kleding. U zult er versteld van staan hoe wij een ogenschijnlijk onbruikbaar kledingstuk weer helemaal passend kunnen maken.

U hoeft uw lievelingsjas of uw favoriete broek - om maar twee voorbeelden te noemen - dus niet meteen weg te doen als deze niet meer helemaal lekker zitten. Met wat slimme ingrepen en gedegen vakmanschap maken wij de kleding zodanig dat u er nog lang van kunt genieten.

 

Kleding herstellen

Een beschadiging, een scheur, een slijtageplek, wat het ook is, onze stomerij en kledingmakerij kan vrijwel alles aan uw kleding herstellen en repareren. Dat varieert van kleine schade tot grotere schade. Van het aannaaien van een knoop tot de gehele voering van uw jas herstellen. Het is toch zonde om een jas met gat meteen weg te gooien. Met het oog op duurzaamheid, maar ook met het oog op het behouden van uw kledingstukken waar wellicht een belangrijke geschiedenis aan zit. Kom eerst eens langs bij onze Amsterdamse kledingmakerij en stomerij.

Wij zullen ons uiterste best doen uw kleding weer in originele staat te herstellen. In het verleden hebben wij menig klant met een glimlach onze kledingmakerij zien verlaten. Blij met het feit dat zij nog steeds konden genieten van een favoriet kledingstuk.